top of page
IMG_2853.JPG

Priser 1. april 2024 pr. person

1. kilo ler pr. person      400 kroner 

500 gram ler pr. person         250 kr.

Inklusiv forglødning.

 

Glassur og brænding 250 kr.

Du kan selv male eller dyppe dit værk med glasur, efter det er blevet forglødet.

Bisque er fabriksfremstillet. Det er forglødet ler, som du kan komme og male på.

priserne variere fra

200 kr. - 385 kr.

Lige nu er alt i Bisque og porcelæn halv pris, til varelager er væk :)

Mal keramik, for eksempel et krus fra ImagineClaye                            325  kr.

Bestil et krus med dit navn

og eventuelt et motiv:               400 kr.

ImagineClay stentøj fra:           200 kr. - 

Priserne variere dog

Krus med dit navn på, skal bestilles 2 uger før det skal males og der betales et depositum på 100 kr.          ialt:  400 kr.

 

Porcelænsmaling. Vi har forskellige brugsting, kopper, tallerkner, skåle, som du kan male med tusch, eller porcelænsmaling.

Priserne variere fra

110 kr. - 385 kr.

Lige nu er alt i Bisque og porcelæn halv pris, til varelager er væk :)

Guide til lerarbejde

Hvad er keramik?

Keramik er en fællesbetegnelse for ler, som er brændt.
Der findes fire hovedgrupper af ler: porcelæn, stentøj, lertøj og fajance.  Ler brændes på en meget høj temperatur og det betyder, at det tåler en del. Og hvis du ikke smider det på gulvet, så holder det for evigt.

Hos ImagineClay bruger vi en meget lys stentøjsler, som er let at forme og ikke tørrer ud så hurtigt. Vi har en masse sjove værktøjer, hvis man har brug for lidt hjælp, fx skabeloner.

Du skal regne med, at fra du starter med at forme dit ler og til at du kan få det hjem, kan der gå fra 2 til 4 uger, hvis vi har travlt. Dvs; Selve ler arbejdet er første del af en process over 2. gange. Du kan nemlig selv komme ned og male eller dyppe dit værk med glasur, efter det er blevet forglødet i vores ovne. Derefter skal det brændes og så kan det blive afhentet. 

Efter forglødningen af dit kunstværk, kan du altså selv komme ned og male eller dyppe glasur på dit værk og så brænder vi det færdigt for dig. Det er selvfølgelig altid sjovt at sætte sit helt eget præg 🙂

PS. Du kan komme og glasere inden for 3 måneder. Efter den periode, tager vi ikke ansvar for jeres keramik, da vi ikke har plads til opbevaring.

Husk også, at der kan ske fejl! ( vi er alle mennesker) men som udgangspunkt forsøger vi at skabe en god oplevelse. Der kan også ske ting i ovnen, som ingen er herrer over, derfor forsøger vi at vejlede så godt som muligt! Det går jo ikke kun ud over jeres kreationer, men også vores ovne, hvis man giver flere lag end 3 i glasur, eller ikke får udhulet en figur.

bottom of page