top of page
IMG_2853.JPG

Priser pr. person

1. kilo ler pr. person           500 kroner 

500 gram ler over 12 år          350 kr.

500 gram ler under 12 år        300 kr.

250 gram ler over 12 år          175 kr.

250 gram ler under 12 år        150 kr.

Inklusiv forglødning, glasur og brænding

Du kan selv male eller dyppe dit værk med glasur, efter det er blevet forglødet.

Mal keramik, for eksempel et krus fra ImagineClaye                            285  kr.

Bestil et krus med dit navn

og eventuelt et motiv:               375 kr.

ImagineClay stentøj fra:           225 kr.

Priserne variere dog

Krus med dit navn på, skal bestilles 2 uger før det skal males og der betales et depositum på 100 kr.          ialt:  375 kr.

 

Bisque er fabriksfremstillet. Det er forglødet ler, som du kan komme og male på.

priserne variere fra

200 kr. - 385 kr.

Porcelænsmaling. Vi har forskellige brugsting, kopper, tallerkner, skåle, som du kan male med tusch, eller porcelænsmaling.

Priserne variere fra

110 kr. - 385 kr.

Guide til lerarbejde

Hvad er keramik?

Keramik er en fællesbetegnelse for ler, som er brændt.
Der findes fire hovedgrupper af ler: porcelæn, stentøj, lertøj og fajance.  Ler brændes på en meget høj temperatur og det betyder, at det tåler en del. Og hvis du ikke smider det på gulvet, så holder det for evigt.

Hos ImagineClay bruger vi en meget lys stentøjsler, som er let at forme og ikke tørrer ud så hurtigt. Vi har en masse sjove værktøjer, hvis man har brug for lidt hjælp, fx skabeloner.

Du skal regne med, at fra du starter med at forme dit ler og til at du kan få det hjem, kan der gå fra 2 til 3 uger, hvis vi har travlt. Dvs; Selve ler arbejdet er første del af en process over 2. gange. Du kan nemlig selv komme ned og male eller dyppe dit værk med glasur, efter det er blevet forglødet i vores ovne. Derefter skal det brændes og så kan det blive afhentet. 

Efter forglødningen af dit kunstværk, kan du altså selv komme ned og male eller dyppe glasur på dit værk og så brænder vi det færdigt for dig. Det er selvfølgelig altid sjovt at sætte sit helt eget præg 🙂

PS. Du kan komme og glasere inden for 3 måneder. Efter den periode, tager vi ikke ansvar for jeres keramik, da vi ikke har plads til opbevaring.

Husk også, at der kan ske fejl! ( vi er alle mennesker) men som udgangspunkt forsøger vi at skabe en god oplevelse. Der kan også ske ting i ovnen, som ingen er herrer over, derfor forsøger vi at vejlede så godt som muligt! Det går jo ikke kun ud over jeres kreationer, men også vores ovne, hvis man giver flere lag end 3 i glasur, eller ikke får udhulet en figur.

bottom of page