top of page

                                                  Priser pr. person:

500 gr. ler, inklusiv vejledning og forglødning af dit værk, samt en kop kaffe eller te:     250 kr.

Mal eller dyb dit værk i glasur( 500 gr) inklusiv vejledning, samt en kop kaffe eller te:    250 kr.

Mal på vores keramik i cafeen. inklusiv vejledning en kop kaffe, te, samt brænding fra:

                                        200 - 375 kr. Prisen er dog vejledende.

                                                Køb af sodavand:  25 kr.

                                        Varm cacao med flødeskum: 30kr.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevare, andet end efter aftale. Fx. Polterabend, fødselsdage, eller hyggeaftener.
 

Guide til lerarbejde

Hvad er keramik?

Keramik er en fællesbetegnelse for ler, som er brændt.
Der findes fire hovedgrupper af ler: porcelæn, stentøj, lertøj og fajance.  Ler brændes på en meget høj temperatur og det betyder, at det tåler en del. Og hvis du ikke smider det på gulvet, så holder det for evigt.

Hos ImagineClay bruger vi en meget lys stentøjsler, som er let at forme og ikke tørrer ud så hurtigt. Vi har en masse sjove værktøjer, hvis man har brug for lidt hjælp, fx skabeloner.

Du skal regne med, at fra du starter med at forme dit ler og til at du kan få det hjem, kan der gå fra 2 til 4 uger, hvis vi har travlt. Dvs; Selve ler arbejdet er første del af en process over 2. gange. Du kan nemlig selv komme ned og male eller dyppe dit værk med glasur, efter det er blevet forglødet i vores ovne. Derefter skal det brændes og så kan det blive afhentet. 

Efter forglødningen af dit kunstværk, kan du altså selv komme ned og male eller dyppe glasur på dit værk og så brænder vi det færdigt for dig. Det er selvfølgelig altid sjovt at sætte sit helt eget præg 🙂

PS. Du kan komme og glasere inden for 3 måneder. Efter den periode, tager vi ikke ansvar for jeres keramik, da vi ikke har plads til opbevaring.

Husk også, at der kan ske fejl! ( vi er alle mennesker) men som udgangspunkt forsøger vi at skabe en god oplevelse. Der kan også ske ting i ovnen, som ingen er herrer over, derfor forsøger vi at vejlede så godt som muligt! Det går jo ikke kun ud over jeres kreationer, men også vores ovne, hvis man giver flere lag end 3 i glasur, eller ikke får udhulet en figur.

bottom of page