top of page

Om ImagineClay

Værksteds cafeer er i rivende udvikling

Hej

Jeg er født på vestegnen, men har opholdt mig en stor del af min barndom og ungdom på Marielyst, Lolland Falster. I 2014 efter 6 år i USA, bestemte jeg mig for at blive tilflytter. Min baggrund er mange, men det hele udspringer sig af kreativitet. Jeg tegnede fra jeg kunne holde på en blyant og elskede at arbejde med ler på værkstedet i min fritidsklub i Galgebakken i Albertslund. Jeg var også elitesvømmer som barn, hvilket jeg måske kunne ha undværet på det tidspunkt i livet! ;) Senere blev det til en del Teater, tv, film og radio. Jeg er i dag uddannet professions Bachelor i Pædagogik fra Gladsaxe Seminarium (2004).

Da jeg flyttede til Guldborgsund, fik jeg muligheden for en uddannelse som Iværksætter gennem et EU projekt: Provi, som stadig uddanner nye iværksættere hvert år og takket være Business Lolland Falster, kom jeg godt fra start. For i mange år drømte jeg om at skabe et sted, hvor kreativiteten var i højsæde, så da muligheden indfandt sig, greb jeg netop den chancen.

        

  • Instagram
  • Facebook
IMG_2937.JPG

Mød din indre kunstner

ImagineClay værksteds cafe og galleri, er et tilbud til alle, lige meget hvad alder eller køn, så længe du kan bruge din medfødte trang til at skabe.

 

Her kan du lege med lerets fantastiske organiske masse og glasere / male  dit eget værk. En process der normalt går over et par gange i cafeen. Eller du kan male på porcelæn, Bisque eller vores produceret stentøjsgenstande, så som kopper, skåle og andre finurligheder.

Du skal bare have lyst til at lege og skabe, for det er nemlig altid sjovt at skabe noget, med sine egne hænder og at udforske sin fantasi, både som voksen og som barn!

Du vil opleve en afslappende og inspirerende atmosfære i et Pippiansk univers

Galleri, workshops og events

Fra vores hjerte til dit

I vores Galleri udstiller vi blandt andet keramik fra Radbjerg keramik/v Hanne Andersen. Keramikken er til salg i cafeen. 

Ud over det har vi nye lokale kunstnere, det være sig billedkunst, keramik, eller andet interessant, spændende og inspirerende kunst.

ImagineClay henvender sig til alle med en lille eller stor kunstner i maven, for det er jo det vi alle sammen i virkeligheden er. 

ImagineClay vil holder events og workshops, så hold øje med event siden. 🙂

IMG_2872_edited.jpg

Manifest

Jeg er ikke keramikere. Men uddannet pædagog og er grafisk billedkunstner.
Jeg er ikke ekspert. Men har kendskab til grundlæggende ting i ler arbejdet.

Jeg elsker bare også selv at skabe, derfor har jeg skabt værkstedscafeen/Galleri. ImagineClay. Et sted hvor DU kan bruge din fantasi til at forme og male.

Det er dén kærlige frihed, Jeg ønsker at give videre til dig. Mine Cafe hænder er til stede under hele jeres ophold og jeg, samt mine hjælpere kan hjælpe med at servere ler, keramik, kaffe, the, kakao, sodavand og gode råd undervejs, samt forbrænde, glasere og brænde din kunst – et besøg hos mig, er ikke kun et kursus og en workshop; Det er også fri leg – og jeg har nok ikke svar på alle spørgsmål, men spørg for jeg og vi lære mere og mere hele tiden!

Dog har jeg workshop på forskellige datoer og tider; se Events

Hos mig er der ingen regler i hvordan og hvad man skal lave, men der er gode råd med på vejen

bottom of page