top of page

Om ImagineClay

Værksteds cafeer er i rivende udvikling

Hej

Tag med på en rejse gennem livet med Chanell – en moderne kreativ visionær med rødder på Vestegnen, men med hjertet solidt forankret på Marielyst, Lolland Falster. Med en livsfortælling, der er lige så farverig som hendes kunstværker, har Chanell efterladt sit kreative aftryk overalt, hvor hun har betrådt.

Fra barndommens dage på Galgebakkens værksted, hvor hun formede ler og skitserede med en blyant, til optrædener på teaterscenen og medier som tv, film og radio – kreativitet har altid været kernen i Chanells eksistens. I dag er hun stolt professionspædagog fra Gladsaxe Seminarium, men hendes læring stopper ikke der.

Efter en spændende periode i USA vendte Chanell tilbage til Danmark og fandt sit kald som iværksætter. Med støtte fra EU-projektet Provi og Business Lolland Falster har hun omsat sine drømme til virkelighed. Hendes passion for at skabe et kreativt mekka har ført til etableringen af et unikt sted, hvor innovation og inspiration mødes.

Chanells historie er ikke bare en fortælling om personlig vækst og succes, men også en invitation til at deltage i et fællesskab, hvor kreativitet blomstrer, og drømme realiseres. Velkommen til Chanells verden, hvor kun fantasien sætter grænser.

  • Instagram
  • Facebook
IMG_2937.JPG

Mød din indre kunstner

ImagineClay værksteds cafe og galleri, er et tilbud til alle, lige meget hvad alder eller køn, så længe du kan bruge din medfødte trang til at skabe.

 

Her kan du lege med lerets fantastiske organiske masse og glasere / male  dit eget værk. En process der normalt går over et par gange i cafeen. Eller du kan male på porcelæn, Bisque eller vores produceret stentøjsgenstande, så som kopper, skåle og andre finurligheder.

Du skal bare have lyst til at lege og skabe, for det er nemlig altid sjovt at skabe noget, med sine egne hænder og at udforske sin fantasi, både som voksen og som barn!

Du vil opleve en afslappende og inspirerende atmosfære i et Pippiansk univers

Galleri, workshops og events

Fra vores hjerte til dit

I vores Galleri udstiller vi blandt andet keramik fra Radbjerg keramik/v Hanne Andersen. Keramikken er til salg i cafeen. 

Ud over det har vi nye lokale kunstnere, det være sig billedkunst, keramik, eller andet interessant, spændende og inspirerende kunst.

ImagineClay henvender sig til alle med en lille eller stor kunstner i maven, for det er jo det vi alle sammen i virkeligheden er. 

ImagineClay vil holder events og workshops, så hold øje med event siden. 🙂

IMG_2872_edited.jpg

Manifest

Jeg er ikke keramikere. Men uddannet pædagog og er grafisk billedkunstner.
Jeg er ikke ekspert. Men har kendskab til grundlæggende ting i ler arbejdet.

Jeg elsker bare også selv at skabe, derfor har jeg skabt værkstedscafeen/Galleri. ImagineClay. Et sted hvor DU kan bruge din fantasi til at forme og male.

Det er dén kærlige frihed, Jeg ønsker at give videre til dig. Mine Cafe hænder er til stede under hele jeres ophold og jeg, samt mine hjælpere kan hjælpe med at servere ler, keramik, kaffe, the, kakao, sodavand og gode råd undervejs, samt forbrænde, glasere og brænde din kunst – et besøg hos mig, er ikke kun et kursus og en workshop; Det er også fri leg – og jeg har nok ikke svar på alle spørgsmål, men spørg for jeg og vi lære mere og mere hele tiden!

Dog har jeg workshop på forskellige datoer og tider; se Events

Hos mig er der ingen regler i hvordan og hvad man skal lave, men der er gode råd med på vejen

bottom of page